CND™ SHELLAC™

CND™ SHELLAC™ brand 14+ day nail color

CND™ SHELLAC™ 14+ day nail color is in tegenstelling tot andere merken een lak waarbij de natuurlijke nagel niet wordt beschadigd.

Mede hierdoor en dankzij de unieke formule is CND™ SHELLAC™ 

wereldwijd het nummer één product voor tot wel 2 a 3 weken lang perfecte hoogglans gelakte nagels van uw handen. En tot wel 6 a 8 weken op de teennagels van uw voeten.

Bij een CND™ SHELLAC™ treatment komt er geen vijl aan te pas om uw nagels op te buffen. Wat bij een gewone gellak wel het geval is en dit de natuurlijke nagel kan beschadigen.

CND™ SHELLAC™ is een open structuur daardoor kan de natuurlijke nagel blijven ademen. En 

CND™ Solar Oil diep in de nagels trekken om de Shellac soepel te houden en de nagels te voeden met o.a vitamine E. Hierdoor blijven de nagels gehydrateerd en drogen ze niet uit.

Bij uw eerste behandeling krijgt u een flesje Solar Oil cadeau T.w.v. €4,95

Wanneer u terug komt voor een nieuwe set CND™ SHELLAC™ 14+ day nail color wordt voor u de SHELLAC™ professioneel afgeweekt met de CND™ Nourishing remover. Deze verwijdert op milde wijze de CND™ SHELLAC™ zonder de nagel uit te drogen. Verrijkt met macadamia en Vitamine E olie zodat de huid en nagels diep gehydrateerd worden.
MAAK NU EEN AFSPRAAK
Maak je afspraak

Social media:

Contact:

0628863264
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram